Folosind site-ul www.spraystudio.ro, sunteti de acord cu toti termenii si conditiile de utilizare.

1. Acces
Scopul permis pentru utilizarea site-ului este obtinerea de informatii si accesul la serviciile oferite prin intermediul acestuia. Orice utilizare in alte scopuri decat acesta nu este permisa. Prin termenul “vizitator” al site-ului se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa site-ul. Prin termenul “utilizator” al site-ului se intelege orice “vizitator” care se inregistreaza ca si “utilizator” prin completarea unui formular de abonare.

2. Drepturi de autor, marca si proprietate intelectuala
SprayStudio.ro ofera acces liber la site si va autorizeaza sa vizualizati, imprimati si sa transmiteti informatii existente pe site doar in scopuri personale, non-comerciale.
Este interzisa crearea de legaturi cu acest site ale altor site-uri sau invers, fara un acord prealabil scris.

3. Disponibilitatea serviciului
SprayStudio.ro isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitia vizitatorilor si a utilizatorilor prin intermediul acestui site, cu sau fara o notificare prealabila. De asemenea, SprayStudio.ro poate schimba in orice moment continutul si conditiile de folosire a site-ului. Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost facute publice prin inscriere in acest site si nu au caracter retroactiv.

4. Absolvirea de raspundere
Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca intelegeti ca sunteti de acord ca utilizarea site-ului se face pe propria raspundere.

5. Limitarea raspunderii
SprayStudio.ro nu va fi raspunzatoare pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile .
Daca se considera ca orice material pus la dispozitie pe site, postat pe site de catre terti sau utilizatori, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, va rugam sa ne semnalati acest lucru.

Elementele grafice din site-ul www.spraystudio.ro au ca sursa de inspiratie si contin referinte catre site-urile apartinand entitatii Google Inc. si Simon’s Cat.
Nu detinem niciun drept de proprietate asupra acestora si nu suntem responsabili pentru politcile de confidentialitate sau practicile siteurilor tertilor.